Družina Aškerc se s sadjarstvom ukvarja že od sredine 19. stoletja. Z integrirano pridelavo jabolk, ki je danes zaščitni znak njihovih pridelkov, se že v času osamosvojitve začela ukvarjati Andrej Aškerc. Tradicijo že kot četrta generacija nadaljuje sin Jaka. Kmetija se ponaša s skrbno negovanimi nasadi, protitočno zaščito z mrežami, namakalnim sistemom, moderno hladilnico sadja, zaradi katere so njihova jabolka sveža tudi ob koncu pomladi, če jih do takrat še ne prodajo. Družina svojim zvestim strankam ponuja poleg visoko kakovostnih sadežev, pridelanih na prijazen način, tudi visoko kakovosten sok, stisnjen na tradicionalen način.

Kulinarika, Izdelki
Sadjarstvo Aškerc
Družina Aškerc se s sadjarstvom ukvarja že od sredine 19. stoletja. Z integrirano pridelavo jabolk, ki je danes zaščitni znak njihovih pridelkov, se že v času osamosvojitve začela ukvarjati Andrej…
Preberi več