Storitev, Izdelki

Karakter pivovarna

KARAKTER pivovarna vas navdušuje s pivi polnega okusa, arome ter “tapravim karakterjem”! Naši paketki so odlična izbira za poslovna darila, z vami pa ustvarjamo lepe trenutke na stojnicah, dogodkih in…
Preberi več

Pokaži lokacijo na mapi

Kontaktni podatki

Karakter pivovarna vas navdušuje s pivi polnega okusa, arome ter “tapravim karakterjem”! Naši paketki so odlična izbira za poslovna darila, z vami pa ustvarjamo lepe trenutke na stojnicah, dogodkih in tudi v vaših kuhinjah.

Karakter pivovarna, iz manjšega kraja v občini Laško, je nastala iz želje po kreativnosti in strasti do piva. Naša piva so plod dolgoletnega eksperimentiranja, poglobljenega znanja ter nenehnih izboljšav.
So nefiltrirana in zorjena v steklenicah. Trenutno ponujamo pivo stila Stout in Amber Ale. Z vami uživamo in ustvarjamo lepe trenutke na raznih stojnicah in dogodkih, naši paketki so lahko odlična izbira za poslovna darila, naš stout pa se poda tudi v vaše kuharske mojstrovine-nekaj receptov lahko najdete na naših profilih. Zaradi nenehnega testiranja, se bo v prihodnje izbor produktov dopolnjeval, spreminjal, vas pa bomo navduševali s polnim okusom, aromo ter “tapravim karakterjem”!

Kontaktni podatki

Sorodne vsebine

Članske ugodnosti v Turističnem društvu Rimske Toplice