hello world!
041 884 771
[email protected]
Toplice 2, 3272 Rimske Toplice
Savinjska, Slovenija
Turistično društvo Rimske Toplice
Kulinarika | Izdelki

Sadjarska kmetija Rožej

Družina Rožej na svoji kmetiji v Turju prideluje jabolka in češnje ter se ukvarja z lesarsko dejavnostjo in prodajo jabolčnega motnega in bistrega soka, jabolčnega vina, suhega sadja, jabolčnega čipsa, kruha pečenega v krušni peči.

Kaj mi ponuja Sadjarska kmetija Rožej

Družina Rožej se na kmetiji v Turju ukvarja z registrirano dopolnilno dejavnostjo za predelavo sadja (jabolčni motni in bistri sok, jabolčno vino, suho sadje, čips, …), peko kruha v krušni peči ter lesarsko dejavnostjo. Prejeli so že več priznanj za svoje izdelke, tudi zlate, zadnja leta pa še mednarodna v tujini (Italija, Avstrija). V letu 2015 so pričeli s prodajo češenjkar je novost v zasavskem okolju. V nasadu približno 5000 sadik jablan.

Izdelke lahko kupite na njihovi kmetiji,  za informacije glede prodaje na tržnicah pa sledite objavam na njihovi spletni strani ali jih osebno kontaktirajte. Na kmetiji si lahko ob obisku poleg nasadov ogledate tudi konje, če pa boste imeli srečo, vam bo Trio Rožej, ki ga sestavlja mlajša generacija družine, pripravil tudi glasbeno presenečenje.

Naslov: Ivanka Rožej, dopolnilna dejavnost na kmetiji, Turje 49, 1431 Dol pri Hrastniku

Telefon: + 386 (0)31 662 218

Povezava: Sadjarska kmetija Rožej

Trio Rožej

Lokacija

Ostali ponudniki

Turistično društvo Rimske Toplice © 2020 – 2022
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram