hello world!
041 884 771
[email protected]
Toplice 2, 3272 Rimske Toplice
Savinjska, Slovenija
Turistično društvo Rimske Toplice
Storitev | Izdelki

Lemit plus d.o.o.

LEMIT plus d.o.o. se ukvarja predvsem s proizvodnjo in prodajo tonerjev lastne blagovne znamke LEMIT ter prodajo in servisiranjem proizvajalca Brother.

Kaj mi ponuja Lemit plus d.o.o.

Podjetje Lemit že več kot 22 let oskrbuje  številna podjetja in velike trgovske sisteme s tonerji lastne blagovne znamke LEMIT, opravlja pa tudi servisne storitve. Od leta 2016 so uradni partner korporacije Brother CEE.

Odlikujejo se predvsem po obnovi toner kaset, s katerimi zmanjšujejo količino odpadkov ter s svojimi proizvodi prodirajo tudi na trge Evropske unije. Kakovostno vzdržujejo in servisirajo tiskalnike vseh vrst in proizvajalcev. So pooblaščeni serviser in prodajalec za Brother tiskalnike, tiskalnike nalepk, optične bralnike in ves potrošni material.

Nudijo do 50 odstotkov nižje cene potrošnega materiala za tiskalnike (v primerjavi z originali), brezplačno dostavo obnovljenih tonerjev LEMIT in brezplačen odvoz iztrošenih potrošnih materialov za tiskalnike.

Povezava: Lemit plus d.o.o.

Lokacija

Ostali ponudniki

Turistično društvo Rimske Toplice © 2020 – 2022
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram