Pohodništvo, Storitev

Gozdarjeva koča nad Rimskimi Toplicami

Blizu Rimskih Toplic globoko v osrčju gozda, se nahaja razkošna gozdarjeva koča. Leta 2010 zgrajena posest ponuja zunanjo masažno kad Jacuzzi, turško in finsko savno, prostore za počitek in ogromno…
Preberi več

Pokaži lokacijo na mapi

Kontaktni podatki

Blizu Rimskih Toplic globoko v osrčju gozda, se nahaja razkošna gozdarjeva koča. Leta 2010 zgrajena posest ponuja zunanjo masažno kad Jacuzzi, turško in finsko savno, prostore za počitek in ogromno pohodniških poti, vse ob poslušanju ptičic in brez motenj današnje civilizacije. Sobe nudijo udobno namestitev za do 10 ljudi naenkrat. Tako lahko organizirate najboljše zabave do sedaj. Na voljo imate namreč t. i. Fešta Room oziroma Party Basement s posebej opremljeno kuhinjo. Možna pa je seveda tudi organizacija piknikov v pokriti letni kuhinji, kjer imate na voljo Weber žar Master-Touch™ in vrtno kurišče.

Vabljeni tudi otroci, saj bodo imeli na voljo en hektar prostranega travnika za igranje in raziskovanje nedotaknjene narave, ogromno družbenih iger in knjig. V primeru slabšega vremena, brez skrbi – greli se boste lahko ob tradicionalni peči na drva, ki Vam bo ponovno vzbudila nostalgijo naših prednikov in občutek pravega doma globoko v starem gozdu. Pazite, ne boste si želeli oditi ;).

Zasebnost in intima gostov sta na prvem mestu, zato je posestvo tudi dostopno samo za najavljene goste.

Preživite aktivne počitnice s sprehodom na Kopitnik, plavanjem v Rimskih Termah ali pa kolesarjenjem. Preverite 24 zdravilnih energetskih točk v Parku Rimskih term ali pa preprosto preživite dan z lenarjenjem na posestvu v objemu nedotaknjene narave.

Kontaktni podatki

Internetne povezave

Sorodne vsebine

Članske ugodnosti v Turističnem društvu Rimske Toplice