hello world!
041 884 771
[email protected]
Toplice 2, 3272 Rimske Toplice
Savinjska, Slovenija
Turistično društvo Rimske Toplice
Športna aktivnost | Poroka | Storitev

Aqua Roma

Aqua Roma svojim gostom ponuja veliko restavracijo, pizzerijo, hotel z 21 sobami, 2 welness sobi, letno termalno kopališče in igrišče za odbojko na mivki.

Kaj mi ponuja Aqua Roma

Aqua Roma združuje pod svojo blagovno znamko restavracijo, pizzerijo, hotel in letno kopališče.

Restavracija ponuja gostom izvrstne kulinarične dobrote, v prijetnem, domačem ambientu je prostora za več kot 80 oseb. V ločenih prostorih z lastnim vhodom in teraso je prostora za dodatnih 100 oseb.

Med letom v restavraciji prirejajo razne tematsko obarvane kulinarične dneve (npr. Dneve ribjih jedi, Dneve hamburgerjev, Dneve jedi slovenskih pokrajin, Kmečki krožniki laških domačij,...). Svojim gostom ponujajo sveže in sezonsko obarvane jedi.

Veliko parkirišče, mirna okolica in visoka kvaliteta storitev so razlog, da se tu čez leto dogajajo številne poroke, obletnice, novoletna praznovanja in drugi dogodki.

V poletnem času se gostje radi zadržujejo na terasi na zunanji ali notranji strani kopališča, kjer je tudi prostor z igrali.

V hotelu je na voljo 21 sodobno opremljenih sob s kopalnico, televizorjem, klimatsko napravo, dostopom do interneta ter balkonom oz. veliko teraso. Na voljo sta tudi nadstandardno opremljeni VIP sobi, ki v spalno-bivalnem  prostoru ponujata kombinirano infra-finsko savno, masažni bazenček, itd. Gostje hotela imajo v poletnih mesecih brezplačen vstop na termalno kopališče.

Bazenski kompleks v času kopalne sezone, praviloma med junijem in avgustom, obiskovalcem ponuja dva večja bazena z masažami, otroški bazenček, dva tobogana in veliko prostora za kopalce, za počivanje na ležalnikih. Kopališče se ponaša z zdravilni vodo termalnih izvirov Rimskih Toplic, ki so jih cenili in uporabljali že Rimljani. Pod bazenskim kompleksom so gostom ter domačinom na voljo tudi balinišče in dve igrišči za odbojko na mivki.

Povezava: Aqua Roma

 

Lokacija

Ostali ponudniki

Turistično društvo Rimske Toplice © 2020 – 2022
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram