Nordijska hoja

OŠ Anotna Aškerca Rimske Toplice Aškerčeva cesta 1,Rimske Toplice,Slovenija

Turistično društvo Rimske Toplice vas  8. 10. 2022 vabi na nordijsko hojo po Rogli.   Odhod ob 8.00 izpred OŠ Antona Aškerca v Rimskih Toplicah. Do Lovrenških jezer bomo potrebovali 2 uri hoje (možna je tudi individualna krajša hoja po vrhu Rogle). Nato se bomo vrnili na izhodišče na Rogli, na poti nazaj pa si […]

15€

Jesenske trajnice in vrt

Krajevna skupnost Rimske Toplice Aškerčeva cesta 6,Rimske Toplice,Slovenija

Turistično društvo Rimske Toplice vas vljudno vabi na predavanje Matica Severja v dvorano Krajevne skupnosti Rimske Toplice.

Predavanje bo v petek, 14. oktobra 2022, ob 18.00. Vstop prost!

brezplačno

Predavanje – vzgoja sadnega drevja z Matjažem Malešičem

Krajevna skupnost Rimske Toplice Aškerčeva cesta 6,Rimske Toplice,Slovenija

Predavatelj bo predstavil osnovne zakonitosti rezi in vzgojna rez sadnega drevja, v nadaljevanju pa bomo spoznali glavne bolezni in škodljivce sadnega drevja. Dotaknili se bomo še nekaterih ukrepov, ki pripomorejo dobremu pridelku sadja.

brezplačno

Gregorjevanje v Rimskih Toplicah 2023

Okrepčevalnica Marjetka Okrepčevalnica Marjetka,Rimske Toplice,Slovenija

TD Rimske Toplice, Kulturno društvo Anton Aškerc Rimske Toplice, OŠ Antona Aškerca Rimske Toplice in Vrtec Laško v nedeljo, 12. 3. 2023 organizirajo tradicionalno delavnico in spuščanje Gregorčkov v Rimskih Toplicah. Vabljeni na izdelovanje gregorčkov, ki se bo začelo ob 17.00 pri Okrepčevalnici Marjetka. Ob 18.00 vas vabimo na spuščanje gregorčkov na "Plažo" pri izlivu Ične v reko Savinjo.

brezplačno

Spomladanska čistilna akcija 2023

TD Rimske Toplice Toplice 2,Rimske Toplice,Savinjska

Turistično društvo Rimske Toplice vabi na spomladansko čistilno akcijo v soboto, 1. 4. 2023. Zbor prostovoljcev je ob 9:00 pred Turist birojem Rimske Toplice. Glede na število udeležencev se formirajo skupine, katere se razporedijo na lokacije. Turistično društvo organizira vreče za smeti, delovne rokavice in okrepčilo v obliki sendvičev in osvežilne pijače. Za odvoz pobranih […]

brezplačno

13. tradicionalni pohod na Kopitnik

Turist biro Turist biro TD Rimske Toplice, Toplica 2,Rimske Toplice,Slovenija

Člani TD Rimske Toplice bodo dne 27. 4. 2023 pripravili tradicionalni pohod na Kopitnik, na katerega so vabljeni vsi občanke in občani Občine Laško ter ljubitelji Kopitnika.

Aqua Roma Beach Weekend 2023 – Turnir v odbojki na mivki

Aqua Roma Aqua Roma, Toplice,Rimske Toplice,Savinjska,Slovenija

ARBW turnir v odbojki na mivki ponovno prvi vikend junija. Prijavi svojo ekipo na povezavi https://odbojka.tdrt.si/turnir-arbw-2023/ in bodi z nami v Rimskih Toplicah.

Naj golaž Rimske Toplice 2023

Aqua Roma Aqua Roma, Toplice,Rimske Toplice,Savinjska,Slovenija

Turistično društvo Rimske Toplice vabi na kuharski dogodek Naj golaž Rimske Toplice 2023, v SOBOTO, dne 3. junija 2023. Zbor vseh ekip je ob 13. uri pri bazenu Aqua Roma, pričetek kuhanja ob 14. uri. POGOJI TEKMOVANJA: organizator pripravi prostor, vodo in delovne površine, kotličke in plinske jeklenke priskrbijo tekmovalci sami, ekipa naj šteje do […]

40€/ekipo

Nordijska hoja – Terme Čatež

OŠ Anotna Aškerca Rimske Toplice Aškerčeva cesta 1,Rimske Toplice,Slovenija

TDRT vabi na udeležbo nordijske hoje z Niko v Termah Čatež.

10€

Slovo poletju Rimske Toplice 2023

Aqua Roma Aqua Roma, Toplice,Rimske Toplice,Savinjska,Slovenija

Ob koncu poletne sezone bomo pripravili za obiskovalce bazena, podpornike društva in ostale goste pripravili družabni dogodek, s katerim bomo zaključili kopalno sezono na bazenu Aqua Roma.   Prijave na odbojkarski turnir za moške in ženske pare je možen na povezavi https://odbojka.tdrt.si/slovo-poletju-2023/.  

Članske ugodnosti v Turističnem društvu Rimske Toplice