hello world!
041 884 771
[email protected]
Toplice 2, 3272 Rimske Toplice
Savinjska, Slovenija
Turistično društvo Rimske Toplice
Športna aktivnost | Storitev

Skok s padalom v tandemu, šola letenja

Društvo, ki je bilo ustanovljeno leta 1990, ponuja polete v tandemu in organizira šolo letenja. Radovedneži si lahko od blizu ogledate njihove dogodivščine na vzletišču na Kopitniku ali pristajališču na travniku pod gasilskim domom v Rimskih Toplicah.

Kaj mi ponuja Skok s padalom v tandemu, šola letenja

Začetki jadralnega padalstva v Rimskih Toplicah segajo v leto 1987, že leta 1990 pa je bilo ustanovljeno Društvo za jadralno padalstvo METULJ Rimske Toplice.

Člani društva so skozi vsa leta organizirali številna tekmovanja in osvajali najvišja odličja na tekmovanjih najvišjega ranga po mnogih koncih sveta. Kljub temu najraje letijo predvsem z izhodišč v okolici Rimskih Toplic, predvsem iz domačega vzletišča na Kopitniku.

Svoje znanje zavzeto  prenašajo na nove člane v padalski šoli. Spoznavni dan za vse radovedneže je brezplačen. Tisti, ki nimajo poguma za samostojno letenje, vendar bi radi v varnih razmerah preizkusili čar breztežnega letenja, pa lahko izkoristijo možnost rezervacije poleta v tandemu.

Več o letenju s padali v okolici Rimskih Toplic lahko preberete na spletni strani ali FB strani društva.

 

Lokacija

Ostali ponudniki

Turistično društvo Rimske Toplice © 2020 – 2022
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram