Storitev, Izdelki

RB Grafika

V podjetju RB Grafika se ukvarjamo z grafičnim oblikovanjem in tiskom na različne materiale. Poskrbimo za izvirna, zabavna in uporabna promocijska ter poslovna darila, majice in druge tekstilne izdelke različnih…
Preberi več

Pokaži lokacijo na mapi

Kontaktni podatki

V podjetju RB Grafika se ukvarjamo z grafičnim oblikovanjem in tiskom na različne materiale. Poskrbimo za izvirna, zabavna in uporabna promocijska ter poslovna darila, majice in druge tekstilne izdelke različnih blagovnih znamk ter tiskovine kot so vizitke, letaki, zloženke, brošure, katalogi, itd.

Odlikuje nas hitra dobava in kvaliteten tisk, ki temelji na podlagi izkušenj ter najsodobnejših tehnik tiska. Skrbimo, da smo v koraku s časom z novimi trendi na področju promocijskega tekstila in poslovnih daril.

Pod lastno blagovno znamko Narjen.si nudimo personalizirane izdelke kot so majice, puloverji, skodelice, sestavljanke, bombažne vrečke, nahrbtnike in še mnogo drugih zanimivih in uporabnih izdelkov. Našim strankam omogočamo nakup že od 1 kosa naprej s tiskom poljubnega motiva, ki ga oblikujejo sami ali pa izberejo iz nabora že pripravljenih motivov različnih tematik.

Kontaktni podatki

Internetne povezave

Sorodne vsebine

Članske ugodnosti v Turističnem društvu Rimske Toplice