hello world!
041 884 771
[email protected]
Toplice 2, 3272 Rimske Toplice
Savinjska, Slovenija
Turistično društvo Rimske Toplice
Športna aktivnost

Kolesarski izleti

STIK, Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško je na območju Občine Laško oblikoval več kolesarskih poti, ki so privlačne tudi za vse turiste in obiskovalce Rimskih Toplic. V Rimskih Toplicah deluje tudi izposojevalnica koles KolesCE.

Kaj mi ponuja Kolesarski izleti

STIK, Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško je na območju Občine Laško oblikoval več kolesarskih poti, ki so privlačne tudi za vse turiste in obiskovalce Rimskih Toplic.

Na spletni strani STIK-a je vsaka izmed njih na kratko opisana, zainteresiranim kolesarjem pa je na voljo tudi zemljevid za vrisanimi trasami vseh kolesarski poti. Skozi Rimske Toplice potekajo naslednje kolesarske trase:

Rimske Toplice so vključene tudi v mrežo javne izposoje koles KolesCE, zato je kot izhodiščna lokacija vseh kolesarskih izletov iz Rimskih Toplic izbrana lokacija izposojevalnice koles pri TIC-u v Rimskih Toplicah.

Povezava:

 

Lokacija

Ostali ponudniki

Turistično društvo Rimske Toplice © 2020 – 2022
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram