hello world!
041 884 771
[email protected]
Toplice 2, 3272 Rimske Toplice
Savinjska, Slovenija
Turistično društvo Rimske Toplice
Avtor - Tilen Seliškar

Slovo poletju 2021 - turnir v odbojki na mivki

12/09/2021

4. Septembra 20212 se je na peščenih igriščih v Rimskih Toplicah, pri kompleksu Aqua Roma, odvijal prvi pozno-poletni turnir v odbojki na mivki - Slovo poletju 2021.

Za turnir sta bili razpisani dve kategoriji - moški pari in ženski pari. Med moškimi smo beležili polne prijave, to je 12 ekip. V ženski kategoriji pa je na turnirju, zaradi dobršnega dela odpovedi kot posledica poškodb, sodelovalo le 6 ekip.

V ženski kategoriji smo spremljali lepe tekme od začetka skupinskega dela, kjer sta dve ekipi, “Lina in Eva” ter “Lolek in Bolek”, morali priznati športno premoč tekmic tega dne. V nadaljevanju izločilnih bojev je tempo tekem naraščal, za poslastico pa smo spremljali finalni dvoboj med ekipama “Breznik / Vidovič” in “S size”. Zmagovalki turnirja Slovo poletju 2021 sta postali igralki Gaja jančar in Alja Jurič (S size), drugo mesto sta zasedli igralki Špela Breznik in Sara Vidovič (Breznik / Vidovič), tretje mesto pa igralki Živa Griljc in Neva Suhodolčan ((N)Evi).

Moška kategorija je, kot smo že malo razvajeni, pokazala visok nivo rekreativnega igranja odbojke na mivki v Sloveniji. Je pa udeležba kolegov iz Hrvaške poskrbela tudi, da lahko letošnjemu turnirju Slovo poletju 2021 rečemo internacionalni turnir. Skupinski dvoboji so izločili štiri ekipe, med njimi tudi eno od štirih domačih ekip. V nadaljevanju izločilnih bojev smo spremljali napete in rezultatsko tesne tekme. V polfinale turnirja se je uspelo prebiti eni domači ekipi, ki pa je pred finalom morala priznati premoč tekmecema. Finalni dvoboj, ki je potekal pod umetno razsvetljavo, sta slavila igralca Tine Malnar in Žan Lukšič (Malnar / Lukšič), drugo mesto sta zasedla igralca Mitja Ribič in Nejc marič (Ribič / Marič), tretje mesto pa Primož Zemljič in Jan Osterc (Zemljič / Osterc).

Slovo poletju 2021 je bil prvi pozno-poletni turnir v odbojki na mivki v Rimskih Toplicah, s prihodnjim letom pa že najavimo tradicijo.

Hvala vsem podpornikom in prostovoljcem za pomoč pri organizaciji za izvedbo turnirja. Hvala Turističnemu društvu Rimske Toplice, hvala podjetjem AGM Nemec in kompleksu Aqua Roma, Rimske Terme, RB Grafika in Narjen.si, RST Elektrro Rok Senica s.p..

Hvala vsem udeležencem za čudovit športni dogodek. Hvala vsem gledalcem za spodbujanje ekip. Se vidimo septembra 2022.

Več novic

Vse NOVICE
Turistično društvo Rimske Toplice © 2020 – 2022
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram