hello world!
041 884 771
[email protected]
Toplice 2, 3272 Rimske Toplice
Savinjska, Slovenija
Turistično društvo Rimske Toplice
Turistično društvo Rimske Toplice

Arhivi: Ponudniki in aktivnosti

Turizem smo ljudje
Aqua Roma

Aqua Roma svojim gostom ponuja veliko restavracijo, pizzerijo, hotel z 21 sobami, 2 welness sobi, letno termalno kopališče in igrišče za odbojko na mivki.

Preberi več
Cerkvena poroka v župnijski cerkvi sv. Marjete in podružnični cerkvi v Lurdu

V obeh cerkvah se zaradi lokacije, domačnosti in lepe okolice radi poročajo pari iz bližnje in daljne okolice. Za informacije v zvezi z možnostjo cerkvene poroke se obrnite na župnijski urad župnije sv. Marjete pri Rimskih Toplicah.

Preberi več
Cvetličarna "Marjetka"

Cvetličarna "Marjetka" je znana po prijazni postrežbi, odličnih okrasnih aranžmajih, kvalitetni ponudbi blaga in ugodnih cenah, zato jo obiskujejo številne stranke iz bližnje in daljne okolice.

Preberi več
Fitnes Rimske Toplice

Fitnes Rimske Toplice je lociran v kletnih prostorih trgovine Tuš. Uporabnikom je na voljo široka paleta odličnih naprav za moč, kardio naprav ter oprema za crossfit vadbo, weightlifting in powerlifting. Izvajajo tudi skupinske vadbe.

Preberi več
Gozdarjeva koča nad Rimskimi Toplicami

Blizu Rimskih Toplic globoko v osrčju gozda, se nahaja razkošna gozdarjeva koča. Leta 2010 zgrajena
posest ponuja zunanjo masažno kad Jacuzzi, turško in finsko savno, prostore za počitek in ogromno
pohodniških poti. Sobe nudijo udobno namestitev za do 10 ljudi naenkrat. Tako lahko organizirate
najboljše zabave do sedaj. Vabljeni tudi otroci, saj bodo imeli na voljo ogromno družbenih iger, knjig
in en hektar prostranega travnika za igranje in raziskovanje nedotaknjene narave.

Preberi več
Gradnje in prevozi, Silvester Romšak, s.p.

Podjetje ponuja storitve na področju gradbeništva in prevozov. Večkrat se je že izkazalo s pomočjo pri projektih lokalnih društev in organizacij, še posebej na področju športa.

Preberi več
Koča na Kopitniku

Koča stoji nad malo kotlinico na jasi temena Kopitnika. Leta 1955 se je PD Rimske Toplice z Občino Hrastnik dogovorilo za najem Trbežnikove domačije. Kasneje so jo odkupili, kočo popolnoma preuredili, uredili vso infrastrukturo in jo spremenili v privlačno planinsko postojanko, kjer se planinci od blizu in daleč radi odpočijejo in okrepčajo.
Pred kratkim je po več desetletjih samostojne skrbi za planince društvo oddalo kočo v najem. Koča je seda odprta od srede do nedelje in ob praznikih, od 8.00 do 21.00.

Preberi več
Kolesarski izleti

STIK, Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško je na območju Občine Laško oblikoval več kolesarskih poti, ki so privlačne tudi za vse turiste in obiskovalce Rimskih Toplic. V Rimskih Toplicah deluje tudi izposojevalnica koles KolesCE.

Preberi več
Lemit plus d.o.o.

LEMIT plus d.o.o. se ukvarja predvsem s proizvodnjo in prodajo tonerjev lastne blagovne znamke LEMIT ter prodajo in servisiranjem proizvajalca Brother.

Preberi več
Meringa, kulinarični atelje

Slaščičarna Meringa se zasluženo imenuje kulinarični atelje, saj krajane Rimskih Toplic in širše okolice razveseljuje z vedno novimi, svežimi in okusnimi umetninami.

Preberi več
Odbojka na mivki ob bazenu Aqua Roma

Odbojka na mivki poteka na dveh peščenih igriščih, poleg bazenskega kompleksa Aqua Roma Rimske Toplice. Na voljo sta dve igrišči. V času obratovanja bazena je eno igrišče rezervirano za uporabnike kopališča.

Preberi več
Planinski dom v Gorah

Dom stoji na gorskem slemenu Gore, ki se razteza med dolinama potoka Boben na zahodu in reke Savinje na vzhodu; južna pobočja se strmo dvigajo nad Savo, severna pa se blago nagibajo proti cesti Hrastnik-Rimske Toplice. Dom odprt vsak dan z izjemo ponedeljka. S terase in cerkvice je lep razgled n okoliške hribe.

Preberi več
Pohištvo Kristanc d.o.o

POHIŠTVO KRISTANC d.o.o se ukvarja s proizvodnjo široke palete različnih vrst pohištva po naročilu.

Preberi več
Pohodniški izleti

Občina Laško ponuja veliko možnosti za sprehode in daljše izlete v naravi. Na spletni strani STIKA so opisi vseh označenih in urejenih pohodnih poti v Občini Laško. Na zavihku o pohodniških izletih lahko poiščete bližnjice do opisov vseh označenih poti, ki se začnejo v Rimskih Toplicah in Jurkloštru.

Preberi več
Poroka v Aqua Roma

V Aqua Romi se pri organizaciji poročnih slavij prilagodijo željam in pričakovanjem vsakega para. Poskrbijo za celotno pripravo in organizacijo poročnega slavja. Poroko lahko pripravijo v eni od dvoran ali na prostem ob bazenu. Največja posebnost je možnost poročne "pool party" zabave.

Preberi več
Poroka v Rimskih Termah

V Rimskih termah se zavedajo, kako poseben je poročni dan. Pravijo, da je vsaka poroka edinstvena in vsak par najdragocenejši. Z leti so si pridobili izkušnje pri oblikovanju prefinjene ponudbe pri organizaciji poročnega slavja.

Preberi več
RB Grafika

V podjetju RB Grafika se ukvarjamo z grafičnim oblikovanjem in tiskom na različne materiale. Poskrbimo za izvirna, zabavna in uporabna promocijska ter poslovna darila, majice in druge tekstilne izdelke različnih blagovnih znamk ter tiskovine kot so vizitke, letaki, zloženke, brošure, katalogi, itd.

Preberi več
Rimske Terme

Rimske Terme pod svojo streho združujejo bogato tradicijo zdravilnih učinkov termalne vode z moderno in kvalitetno ponudbo, ki zadovolji še tako zahtevnega gosta. Poleg odličnih prenočitvenih kapacitet se ponašajo s prepoznavno welness ponudbo, okusno kulinariko, organizacijo nepozabnih poročnih slavij, zdravstvenimi in kongresnimi storitvami.

Preberi več
Sadjarska kmetija Rožej

Družina Rožej na svoji kmetiji v Turju prideluje jabolka in češnje ter se ukvarja z lesarsko dejavnostjo in prodajo jabolčnega motnega in bistrega soka, jabolčnega vina, suhega sadja, jabolčnega čipsa, kruha pečenega v krušni peči.

Preberi več
Sadjarstvo Aškerc

Družina Aškerc se s sadjarstvom ukvarja že od sredine 19. stoletja. Z integrirano pridelavo jabolk, ki je danes zaščitni znak  njihovih pridelkov, se že v času osamosvojitve začela ukvarjati Andrej […]

Preberi več
Skok s padalom v tandemu, šola letenja

Društvo, ki je bilo ustanovljeno leta 1990, ponuja polete v tandemu in organizira šolo letenja. Radovedneži si lahko od blizu ogledate njihove dogodivščine na vzletišču na Kopitniku ali pristajališču na travniku pod gasilskim domom v Rimskih Toplicah.

Preberi več
Šmidov mlin

V slikoviti dolini potoka Gračnice, na poti med Jurkloštrom in Šentjurjem, stoji idiličen obnovljen mlin. Domačija je pravi raj za vsakogar, ki si želi nekaj dni oddiha od mestnega vrveža, raj za umetnike in umetnike po duši, pa tudi za ljubitelje pohodništva, kolesarjenja, ribolova in neokrnjene narave.

Preberi več
Stamaks

Podjetje  STAMAKS, posredništvo in internetna trgovina, Matjaž Bezgovšek, s.p. se ukvarja z internetno trgovino in posredništvom pri prodaju raznovrstnih izdelkov.

Preberi več
Steklarstvo Koprivc s.p.

Steklarstvo Koprivc se ukvarja z zasteklitvami vseh vrst stekla in izdelavo kuhinjskih stekel, tuš kabin, steklenih vrat. Naslov: Lože 1a, 3272 Rimske Toplice Telefon: 041 923 137 Povezava: Steklarstvo Koprivc […]

Preberi več
Tenis

Društvo za telesno vzgojo partizan Rimske Toplice upravlja peščeno teniško igrišče, ki se nahaja ob Osnovni šoli Antona Aškerca Rimske Toplice.

Preberi več
Virin Kozmetika

VIRIN Janko Rode s.p. je podjetje, ki se ukvarja z nabiranjem, pridelavo in predelavo zelišč ter pripravo zeliščnih daril za različne priložnosti.

Preberi več
Yucca salon pohištva

YUCCA d.o.o. se ukvarja s spletno prodajo stanovanjske in poslovne opreme.

Preberi več
Turistično društvo Rimske Toplice © 2020 – 2022
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram