hello world!
+386 41 52 27 19
[email protected]
Toplice 2, 3272 Rimske Toplice
Savinjska, Slovenija
RIMSKE TOPLICE IN OKOLICA

Koledar dogodkov

Turistično društvo Rimske Toplice vabi na dogodke.

Views Navigation

Dogodek Views Navigation

Danes

Kegljanje s kroglo na vrvici za pokal Aqua Roma

Aqua Roma Toplice 2, Rimske Toplice

Dne 21. maja 2021 ob 14.00 se bo pričel tradicionalni pokal Aqua Roma v balinanju dvojic. 

Prijave sprejema ga. Viktorija Martinšek na tel.: 041 804 664.

Tekmovanje organizirajo Društvo upokojencev Rimske Toplice, Turistično društvo Rimske Toplice in Aqua Roma. Tekmovalce po koncu tekmovanja čaka topla malica na terasi restavracije Aqua Roma, najboljše ekipe bodo nagrajene s pokali in medaljami.

Aqua Roma Beach Weekend 2021 - Turnir v odbojki na mivki

Aqua Roma Toplice 2, Rimske Toplice

Tradicionalni dvodnevni rekreativni turnir v odbojki na mivki Aqua Roma Beach Weekend ponovno v Rimskih Toplicah. Sobota - moški in ženski pari, nedelja - mešane trojke.

Prireditve s tradicijo v Rimskih Toplicah in bližnji okolici

Golažijada Rimske Toplice

Golažijada v Rimskih toplicah je organizirana v sklopu tridnevnega dodgodka Rimske so fejst, ki se praviloma odvija prvi teden junija. Sobotno dopoldne se prične s turnirjem v odbojki na mivki, imenovanim Aqua roma beach weekend, v katerem tekmujejo moški in ženski pari, v nedeljo 2. junija pa bodo moči združile mešane trojke. Golažijada v Rimskih […]

Več o prireditvi
Turnir v odbojki na mivki - Aqua Roma Beach Weekend

Turnir v obojki na mivki se tradicionalno odvija v začetku junija že od leta 2010, tradicija pa se je pričela z Amalijinim turnirjem. Turnir je ob normalnih pogojih povezan skupaj z dogodkom Rimske so fejst. Dogodek je dvodnevni, v soboto s tekmovanjem moških in ženskih parov, v nedeljo pa s tekmovanjem mix trojk.

Več o prireditvi
Turistično društvo Rimske Toplice © 2020 – 2021
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram