hello world!
041 884 771
[email protected]
Toplice 2, 3272 Rimske Toplice
Savinjska, Slovenija
Turistično društvo Rimske Toplice
DEJAVNOSTI TURISTIČNEGA DRUŠTVA RIMSKE TOPLICE

Organizacija prireditev in dogodkov

Društvo pripravlja različne dogodke in prireditve, s katerimi bogati turistično, zabavno, športno in kulturno ponudbo, ki je namenjena vsem krajanom, občanom in obiskovalcem kraja.

Nosilec dejavnosti

Upravni odbor TD Rimske Toplice

Kontaktni podatki

041 884 771
[email protected]

Kaj mi ponuja dejavnost  "Organizacija prireditev in dogodkov"

Rimske so fejst je najbolj prepoznavna prireditev z več kot 10 letno tradicijo, ki jo društvo organizira skupaj s Krajevno skupnostjo Rimske Toplice in podjetjem AGM Nemec d.o.o. Društvo se v okviru dvodnevnega ali tridnevnega dogodka posveča predvsem izvedbi Golažijade in odbojkarskega turnirja, obenem pa z znatnimi sredstvi ter prostovoljci omogoči, da se lahko celotno prireditev, ki se je udeleži več tisoč ljudi, sploh organizira.

Vsako leto se na igriščih odbojke na mivki izvedeta vsaj dva turnirja, najbolj znan in tradicionalen, Aqua Roma Beach Weekend, poteka v okviru prireditve Rimske so fejst, nanj se prijavlja tudi več kot 40 ekip s celotne Slovenije.

Tradicijo dogodkov so v društvu popestrili z dokaj novo prireditvijo z imenom Slovo poletju, s katero društvo zaključuje vsakoletno kopalno sezono.

Zelo hitro se je uveljavilo praznovanje Gregorjeva, pri katerem društvo sodeluje s Kulturnim društvom Anton Aškerc ter Osnovno šolo Antona Aškerca Rimske Toplice.

Občasno društvo pripravlja strokovna predavanja za krajane in občane, ki so običajno izvedena  v večnamenski dvorani gasilskega doma v Rimskih Toplicah ali v prostorih Aqua Rome.

Finančno in organizacijsko društvo pomaga tudi drugim društvom pri izvedbi prireditev, v kolikor imajo te določen turistični potencial. Najbolj uveljavljeno je sodelovanje pri izvedbi prireditve Po Aškerčevih poteh.

Več dejavnosti TDRT

Turistično društvo Rimske Toplice © 2020 – 2022
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram